15 Eylül 2014 Pazartesi

Ev Zemin Kaplamaları

Ev içi zemin kaplamaları iç dekorasyonun da duvar kağıtları duvar renkleri kadar en can alıcı noktası yer döşeme parkeleri dir. Eğer zemin parke kaplamalarınız güzel değilse mekanın bütün havası söne bilir. Dekorasyon sırasında yer döşemelerinde önünüzde onlarca seçenek olacaktır. Bunca güzel seçeneğin arasında evinize en güzelini seçe bilmek oldukça hüner gerektiren bir adımdır. Eviniz her bölümü için ayrı modellerde kişisel zevklerinize uygun olanı mutlaka bulacaksınızdır.
Mutfak: Genelde kadınlar tarafından günlük yaşam trafiğinin en yoğun olduğu bölge aynı zamanda dekor için en çok özen gösterdikleri alanlardır. Genelde mutfak zemin kaplamalarında fayans, seramik tercih edilir. Bu ürünlerin temizliği de oldukça basittir. Uygulandığı alanlarda çok uzun yıllar kalıcıdır. Kaygan, tehlikeli ve soğuk bir mutfak zemini olmasın istiyorsanız mutfak kısımlarına laminat parke uygulata bilirsiniz.
Banyo: Bu bölümlerin olmasa olmazı seramik fayanslar tabi her bütçeye göre zemin kaplamaları vardır. Eğer bütçeniz el verişli ise banyonuzda ahşap gibi görünen vinil çeşitlerinden uygulata bilirsiniz. Su olan bölgeler duş, küvetlerin olduğu zeminde laminat parke uygulaması sağlıklı olmayacaktır.

Yatak Odası: Son yıllarda desenli halı kullanımı yeniden moda haline geldi. Yatak odalarında laminat parke üzerine küçük pelüş halı oldukça güzel duracaktır. 



1 yorum:

  1. epoksi zemin kaplamadan sonra parke kullanmak daha mantıklı dediler ama emin olamadım bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil