18 Aralık 2015 Cuma

Laminat parke

Laminant parkeler %100 su geçirmez ev içi yer döşemesi serileriyle size uzun yıllar boyu konfor ve endişesiz ve sıkıntısız kullanış konforu sunmaktadır.

laminat parkelerin su neme karşı özel dayanıklılık özelliği vardır. Elbette kaliteye göre değişmektedir. Kaliteli laminat parke hiçbir durumda neme bağlı olarak şişmeler ve kabarma yapmazlar. Mutfaklar, çamaşır odaları, koridorlar, kilerler, bodrumlar, kapalı teraslar için uygun bir ev içi yer kaplama malzemesidir. 

Ankara laminat parke günümüzde neredeyse her mülkün içerisinde yer almaktadır. Köy evlerinde bile boş beton yüzeylerinin yerini artık modern laminat parkeler almaktadır. villa, yazlık, oteller, spor salonları, Bahçe evleri ve ofisler gibi alanların iç dekorasyonu  içinde uygulana bilecek en uygun yer döşemesi laminat parkedir. Her bütçeye göre uygun tercihler vardır. 

laminat parke döşemeleri klasik ah şap dan laminat parkelerle kıyaslanırsa sesi daha fazla emme özelliği taşır. Bu sebepte laminat parke üzerinde yürüme sırasında gelen ayak sesine karşı tok akustik bir efekt vermektedir. Laminat parke yer döşemesi özelliğini kaybetmeden gereksiz oluşa bilecek seslere izin vermez yukarıda da belirtiğimiz gibi laminat parke'de en önemli unsur laminat parke kalitesi kadar da uygulamasını yapan ustasını da becerisi önemlidir. Uzunca yıllar evimizin zeminin de kalıcı olacak bu uygulama için kaliteli olmasına dikkat etmeliyiz. 

laminat parkelerin yüzeyi her daim hijyen veren poliüretan esaslı tabaka ile kaplıdırlar. Tutulan leke ve tozlar kolay çıkar Ekstra güçlü aşınma tabakaları vardır. 

laminat parke uygulanan alanda ısı derecesini benimser konforlu ve sıcak bir ortam sağlar. Sıcaklık değişimlerine karşı aşırı çalışma yapmaz, kendi içerisinde ab sor be eder.Ankara ve diğer 25 ilçesinde laminat parke işlerinizi en uygun fiyatlardan anahtar teslimi yapıyoruz. Bizi arayarak fikir alış verişinde buluna bilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder