13 Ocak 2016 Çarşamba

Laminat parke

laminat parke Laminat parkeler son yıllar da dekorasyonların daha da güzelleşmesi üreticilerin çağa ayak uydurması ev dekorlarını daha da güzel bir hale getirdi. Ev dekoru denildiği zaman da akla ilk gelen kuşkusuz evimizin ya da diğer mülklerimizin iç mekan zemin kaplamalıdır. Yani laminat parkeler şu anda dünyanın en çok satan zemin kaplamalarından birsi olan laminat parkeler uygulandıktan sonra evimize adeta baştan dizayn etmiş gibi olacaktır.

 Peki  laminat parkelerin imalatı nasıldır. 3 farklı katmanın düzgün açılarla bir, bir üzerine yerleşmesi ile elen oluşturulan son teknoloji Laminat parkeler farklı farklı kaliteler de üretilir. Neme karşı oldukça dayanıklı olanı da vardır. Dirençsiz olanı da vardır. Günümüzde her bütçeye göre laminat parkeler vardır. Ama kaliteli ama değil en kalitesiz olan parkeler bile su ve yoğun neme maruz kalmadığı sürece en az 10 yıl kadar kalıcı olacaktır. Laminat parkeler üretimden sonra piyasaya cilalanmış olarak sürülür. Kolay montajı tüketiciye sunduğu avantajlardan birisidir. İşçiliğini profesyonel olamayanlar yapamaya bilir belki ama ustasını bulmak çok kolay olacaktır.

 Laminat parke kalitesindeki en önemli etkilerden birisi de üç farklı katmanların dokudaki sertliği ve üretimdeki teknikleridir. Laminat parke en 6 sistre cilasını ata bilmek için üsteki tabakanın 2,5-5 mm de ince olması gerekir. Bu sayede laminat parke uygulandığı zeminde sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kalıcı olması sağlanır.


Yukarı da belirtiğimiz gibi ısıya duyarlığı sayesinde alttan ısıtmalı mekanlarda kullanılması kaliteli bir Ankara laminat parke de herhangi bir sorun teşkil etmez. Bu farklılığı sayesinde en çok tercih edilen ürün olmuştur. Görsellik açısından özellikle son yıllarda ahşap doku görünümlü desenli laminat parke modelleri alıcılara daha da cazip gelmektedir. Bazı üreticiler gerçekten çok kaliteli mermer ve taş görünümlü dokuları olan laminat parkeler üretmektedir. Laminat parke genelde dikdörtgen uzun renkli tahtalar biçinde üretilmektedir. Sizler de Ankara ve ilçelerinde profesyonel bir laminat parke uygulatmak için bizi arayarak fikir alış verişinde buluna bilirsiniz. 


0 yorum:

Yorum Gönder